Tuesday, January 25, 2011

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I lost you gave for it?!
I have to wait, but did you start with the fireworks!
The sweet that I propose in the first post of 2011 is Cheese Cake.





The cheesecake has origins much closer than this che si è sempre creduto. Nasce infatti in Grecia come dolce servito agli atleti durante le gare atletiche. Furono poi i Romani a diffonderlo in tutta Europa e molti secoli dopo con gli immigrati, si diffuse anche in America .
Nel 1892 un lattaio americano di nome James L. Kraft , nel tentativo di ricreare un formaggio francese , incidentalmente inventò il formaggio fresco pastorizzato che poi chiamò Philadelphia e nel 1880 cominciò la grande diffusione di questo prodotto e il suo utilizzo per la preparazione della moderna cheesecake . 
E' un dolce che ha mille interpretazioni.. each person has their own .. there are those who use the Philadelphia, some eggs, who puts the cream ... in short, many variations!
What I propose today is to use mascarpone cheese and eggs.
The cream is soft and dense, with the cherries inside .. and garnish the whole black cherry jam as a cover that gives it a twist.



The recipe is my appearance obviously the comments of the bloggers who want to try this delight!
ingr

BASE
180 g of dry biscuits 100 g butter

CREAM 3 eggs
80 grams of sugar 1 tablespoon flour
marscarpone
250 g 250 g cheese
1bustina of 10-15 cherry vanilla
300 grams of black cherry jam (ovviam in pieces)
half a bag of cake gel

Finely chop the cookies and put them together with melted butter before.
Line a baking pan (I 26 cm I had it, but if you want to use too high a pan + 22 or 24 cm in diameter) and store in refrigerator.
Whip the egg yolks with sugar until the mixture is foamy, add the vanilla extract, a tablespoon of flour and mix well to avoid lumps.
Add mascarpone and ricotta alternately, in order to make the cream more malleable.
Whisk the egg whites and add to the mixture gently to not deflate.
Based on the sour mash biscuits so that there are on the surface.
Pour the cream into the biscuit base and place in preheated oven at 180 degrees for 30 minutes.
Do the toothpick test .. when it comes out dry, the cheese cake is cooked.
Meanwhile, prepare the cake according to instructions of the gel sachet: 125 gr di acqua con metà bustina e 2 cucchiai di zucchero. Portare tutto ad ebollizione x 1 minuto e la gelatina sarà pronta.
Scaldare a fiamma bassa la marmellata con 1 cucchiaio di acqua per renderla tiepida  e aggiungere la gelatina.
La salsa che si verrà a creare sarà bella lucida e corposa.
Quando la torta si sarà raffreddata versare sopra la salsa e riporla in frigo fino a consumazione.

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