Wednesday, December 1, 2010

David Grill Or Grill, David And Eau Claire

Delirio

Stamattina mi sono alzata e affacciandomi alla finestra ho visto questo panorama...


 il giardino ricoperto di neve che continua a scendere portando con sé un freddo tremendo!

E' proprio in questa giornata nevosa che pubblico una torta paradisiaca... un vero D-E-L-I-R-I-O!
Un dolce cioccolatoso è quello che ci vuole in questo periodo!


E' un dolce that is consumed in the company .. with famifliari or with friends .. maybe in front of the fireplace .. keep happy and above all meets the palate!
A pastry shell with chocolate, covered with a delicious hazelnut chocolate cream .. from what seems like a mousse is soft .. melts in your mouth.


ssaporato I recommend every bite is slow to feel the taste!
The recipe is taken from Pinella and beautifully redone by Morena and Tinuccia !
Unfortunately, the slice of the pie do not have it because it was brought to a dinner ..

Delirio chocolate

For the pastry shell:

300 gr flour
50 grams of good quality cocoa
220 gr butter 160 gr sugar
2 egg
teaspoon vanilla extract
1 / 2 teaspoon baking powder *
a pinch of salt

In a bowl mix the softened butter and sugar .
Add the two egg yolks, salt, vanilla and mix quickly.
Sift flour with cocoa and baking powder and then add the mixture above.
Knead lightly and place the pastry in the refrigerator for about 60 minutes.

Per la farcia:

140 gr cioccolato fondente
240 gr gianduiotti oppure uguale peso di cioccolato gianduia
6oo g di panna liquida fresca
4 uova grandi
120 gr zucchero

Scaldare il forno a 180°.Imburrare ed infarinare uno stampo da 26 cm di diametro. In alternativa, usare, come nel mio caso, uno stampo apribile da crosta da 26 cm ma di altezza inferiore, circa 2.5 cm.
Spezzettare il cioccolato fondente e i gianduiotti e fare fondere il tutto a bagnomaria. Scaldare la panna fino quasi al bollore aggiungerla al cioccolato mescolando finchè tutto diventa una crema vellutata. Aggiungere lo zucchero e mescolare bene affinchè si sciolga perfettamente.A parte,sbattere leggermente le uova- quando la crema di cioccolato si è intiepidita, aggiungere le uova alla ganache mescolando velocemente e vigorosamente.
Riprendere la frolla, stenderla sull'asse infarinato leggermente ad un'altezza di pochi mm. Rivestire lo stampo con cura. Versare la crema dentro il guscio di frolla e cuocere per circa 35 minutes. If you prefer, you can rest on the filling of small pastry decorations.
The cream does not present a very compact but immediately after cooking, cooling, will gain consistency.

If you prefer to sprinkle with powdered sugar

Tuesday, November 30, 2010

Signs Stroke More Condition_symptoms

Chocolate Cake Rose Long rising

prolngata After an absence (even by just so much .. ten days!) great begin with a yeast cake.


L'avevo già postato in precedenza, ma facendola spesso ho trovato un altro procedimento che ha reso questa torta ancora + lievitata e molto + soffice di quella tradizionale che potete cmq trovare qui .


Ovviamente sto parlando della Torta di rose , un dolce che è molto richiesto nella mia zona (Mantva) soprattutto nel periodo natalizio. 
Ho fatto anche qualche cambiamento agli ingredienti.. 
  1. il panetto sachet of yeast instead of active dry yeast;
  2. berries in vanilla instead of vanilla (from + perfume);
  3. icing sugar instead of the caster because it dissolves better.

ingredients for the dough: 250 gr flour 00


250 gr flour 1 stick of Manitoba

fresh yeast 100 g sugar 1 vanilla bean

a pinch of salt

2 eggs grated rind of 1 lemon 80 g butter, melted

125 ml of warm milk (depends on the degree of asssorbimento flour)
are ripening for the 100 and 100 grams of butter with icing sugar
Morning:
prepare a pre-mix the dough with yeast, 100 grams of flour and milk as needed to be a ball mordida. Cover and let rise 2 to 3 hours.
in the early afternoon about 13 .. put in the bowl the dough pre chopped, the rest of the ingredients in the order they are listed.
Form a ball and let stand 3 hours covered by a towel.
spent the time to roll out the dough formare un rettangolo..non deve essere sottile 3-4 mm, mettere il burro ammorbidito a temperatura ambiente su tutta la sfoglia e coprire con lo zucchero a velo a pioggia.
Arrotolare in modo da formare un rotolo e tagliare le rose, a me ne sono venute 10. Disporle una accanto all'altra lasciando uno spazio tra loro e far leivitare altre 2 ore.
Infornate a forno già caldo a 180° fino a che è cotta.. circa ci vorranno 30 minuti.
Ed eccola pronta!
 


Now we have to enjoy it!
I hope that this procedure would be useful to those trying to make the cake softer and rose as high as the pastry!.

Friday, November 19, 2010

What Is The Future Of The A-10 Warhog?

My first Panettone Gourmet Chocolates

nice weekend everyone, I'm away this week, but they are full of recipes to post! I
trovato questa ricettina da Milla .. un Panettone Gastronomico!


Non avendolo mai realizzato ero un pò titubante.. ma mi sono decisa a farlo.
Al di sopra di ogni mia aspettativa è cresciuto a dismisura.. alto gonfio e paffutello. Un'alveolatura bellissima.. cotto perfettamente all'interno.





E' un piatto che può essere un antipasto e un secondo...  e che second!
Then do not worry if there's a slice .. remains soft, even for 2 days.
I report the proceedings of Milla ...


ingredients

manitoba
300 g flour 300 g flour 3 eggs
0 + 1 yolk polishing

100 ml of extra virgin oil 200 ml of milk a teaspoon of salt

1 \\
2 teaspoon sugar 10 g yeast
to stuff
mayonnaise, brie cheese, ham and mushrooms in oil

with the mixer Preparation: Put the flour, baking powder dissolved in the milk warm with sugar, eggs, oil and salt at last, knead for ten minutes at medium speed, then take the dough and allow to rise (in the oven at 50 ° and then off) directly into panettone mold covered with a damp cloth until you reach 3 / 4 heavy mold, and then brush the surface with beaten egg yolk with a little milk and bake in the oven cold setting the temperature to 200 ° ventilation for about 35 minutes or until golden brown, do the toothpick test before oven.

Once cold cut the cake first and then horizontally into slices,
then make at your leisure.
I used half cake with chopped mushrooms and brie and the other half ham and mayonnaise.


Look how wonderful! This is the inside ....