Saturday, September 4, 2010

Easy To Make Pirate Coat

croquettes Shrimp at the end of summer!

We are approaching the end of summer and volev offer you a tasty dish .. maybe a drink!
of shrimp croquettes accompanied perhaps by some pizza or pretzel!




I got the recipe from this user Wired New York! I hope you like them .. we really like.
Although fries are light on the palate .. I recommend doubling the dose because it can be scarce!



Ingredients


200g milk 30g butter 50g flour


1 egg 2 tablespoons cornstarch or potato starch 200g prawns


parsley breadcrumbs salt


Melt butter, add the flour and mix x 1min on a fire, add slowly the milk and cook like a normal white sauce. The result will be a very comosto denso.
Successivamente aggiungere la maizena, il sale il prezzemolo e l'albume e amalgamare x bene.
Uniamo infine i gamberetti precedentemente lessati e tagliati grossolanamente.
Formare una palla e lasciare riposare in frigo x un'oretta.
Modellare delle piccole palline.. quasi grandi come una noce e friggerle in olio molto caldo fino a doratura!
Woilà il gioco è fatto!





non resta che mangiarle!
Buon appetito!






0 comments:

Post a Comment